• 01.

   Ustanova Elizabeta

   Elizabeta, dom za stare i negu bolesnih je ustanova socijalne zaštite, gradjevinski izvedena po najvišim svetskim standardima u skladu sa funkcijom a namenski da omogući što bolji kvalitet pružanja odgovarajućih usluga.

  • 02.

   Okolina Ustanove

   Dom se nalazi u Višnjici, Beograd, 30m od same obale Dunava, na mirnoj i spokojnoj lokaciji a svega 6 km od samog centra grada. Prostire se na oko 1500kvm.

  • 03.

   Smeštaj u Elizabeti

   Možemo da se pohvalimo da posedujemo jedan od NAJLUKSUZNIJIH smeštaja u zemlji i samim tim želimo da Vam dočaramo koliko smo unapred brinuli o kvalitetu boravka u našoj ELIZABETI.

  • 04.

   Najstroži standardi

   Objekat je opremljen tako da zadovolji najstrožije kriterijume ustanovljenih normi i standarda uz ispunjavanje svih propisanih građevinskih i funkcionalnih normativa propisanih od nadležnog ministrastva.

  • 05.

   Sigurnost i komfor

   Dom se sastoji od 26 apartmana i to od jednokrevetnih pa do četvorokrevetnih. Kapacitet doma za stare i negu bolesnih je 61 mesto. U vidu veće bezbednosti objekat ima razvedenu hidrantnu mrežu - protivpožarni sistem i ličnu protivpožarnu službu.

  • 06.

   Vrhunska oprema

   Dom je opremljen vrhunskim bolničkim krevetima, klima uredjajem, LCD televizorima, visokofunkcionalnim kupatilima prilagodjenim osobama sa invaliditetima, nepokretnim osobama kao i ljudima sa specijalnim zahtevima u smislu nege. Dom poseduje sopstvene aparate za fizikalnu terapiju, EKG kao i Zepter lampu.

  • 07.

   Usluge u Elizabeti

   Dom poseduje prilagodjene prostorije za radnu terapiju, intenzivnu negu, profesionalne prostorije za pripremu i serviranje hrane, tu je i veliki LIFT sa mogućnošću upotrebe pri prevozu robe i ljudi.

  • 08.

   Ishrana i higijena

   U sklopu pomoćnih prostorija naglašavamo postojanje sopstvene vešernice koja je na raspolaganju da pruži maksimum u održavanju higijene korisnika doma za kompletan ugođaj boravka.

  • 09.

   Društveni život

   Tu smo da pružimo toplinu, zagrljaj, brigu ,negu, a sve u prijatnom ambijentu, za osećaj kao kod kuće, u pravom društvu, nežno zbrinuti na pravi način!

  Uslove koje smo obezbedili svim stanarima i posvećenost koju pružamo kvantitativno su iskazani u trenutno važećem cenovniku. 

  Dom za stara lica "Elizabeta" pruža najbolju moguću uslugu svojim korisnicima i uvek je spreman da Vam izađe u susret. Sve cene su informativnog karaktera i uvek je moguće dogovoriti detalje, budite slobodni da nas oko svakog eventualnog pitanja kontaktirate.

   

  Tačna cena nakon prijemne procene socijalnog radnika.

   

  Dođite i uverite se u odnos kvaliteta i cena naših usluga.

  Pozovite nas na 064/659-6731

  Zauzima značajno mesto u našem domu i sačinjava ga skup aktivnosti od kojih izdvajamo neke:

  Zajedničke šetnje obližnjim obalama Dunava, redovni izleti do značajnih kulturoloških lokacija u i van grada, sa obezbeđenim grupnim prevozom.

  Organizovane sadnje baštenskog cveća i druge kreativne aktivnosti u prirodi, proslave rodjendana, godišnjica i drugih značajnih datuma, druženje uz zabavne igre kao što su šah, domine, karte i drugo, čitanje poezije i romana, druženje sa decom u saradnji sa lokalnim vrtićima, zabava uz prisustvo animatora kao i drugih aktivnosti po želji i izboru, sa osvrtom na individualne afinitete korisnika u zavisnosti od starosne dobi i intelektualnog nivoa.

  Nike footwear | Patike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf

  Dom poseduje sopstvenu kuhinju za pripremu čak pet obroka dnevno (tri glavna obroka i dve užine) uvek od svežih namirnica čija se nabavka vrši svakodnevno.

  Velika sala za ručavanje i dnevni boravak je veoma komforna prostorija opremljena i nameštena tako da u njoj svi korisnici mogu provoditi slobodno vreme. Za dijabetičare i osobe sa posebnim potrebama primenjuje se odgovarajući način ishrane po programu NUTRICIONISTE.

   

   

  Prestižni Dom za stare "Elizabeta" pruža vrhunske medicinske usluge od strane stručnog medicinskog osoblja (medicinskih sestara i tehničara, negovateljica i fizioterapeuta). Medicinsko osoblj je brižljivo birano i obučeno da u svakom trenutku odgovori na najosetljivije potrebe svakog korisnika ponaosob.

  Dajemoveliki akcenat na negu naših korisnika u cilju sprečavanja dekubita, saniranja postojećih (kod ležećih pacijenata), poboljšanja zdravstvenog stanja i unapređenje postojećih potencijala.

  Za kvalitet zdravstvenih usluga zadužen je lekar specijalista opšte medicine koji dva puta nedeljno obavlja velike vizite a za svaku vrstu konsultacija i podrške medicinskom osoblju i srodnicima je na raspolaganju svakodnevno, lekar internista (vizite i konsultacije više puta godišnje), lekar fizijatar (vizite i konsultacije više puta godišnje) uz vrhunske fizioterapeute, lekar psihijatar (više puta godišnje).

   

  Uverite se u kvalitet naših usluga.

   

  Naša vizija

  Cilj nam je da zauzmemo lidersku poziciju na polju pružanja usluga u smeštaju i nezi starih i bolesnih osoba sa težnjom promene svesti ljudi po pitanju domskog zbrinjavanja, isticanju njegovih prednosti kao i prevazilaženju mogućih predrasuda ili osećaja odbačenosti.

  Važan info

  Dom Elizabeta poseduje AGREGAT za struju jačine 60 kva.

  Ustanova Elizabeta

  Prijatelji sajta

  • Goran Investogradnja
  • Hotel Majdan
  • Tehnodrom DOO
  • Bane Investgradnja