Smeštaj

Za dogovor oko smeštaja i naših usluga kontaktirati socijalnog radnika, radnim danima od 9-17h na telefone 011/299-30-41 i 064/659-67-31 ili nas kontaktirati putem email-a.

Dom raspolaže sa 26 ekskluzivno opremljenih soba. Na raspolaganju su Vam dve sobe u prizemlju kao i osam soba na svakom od tri sprata (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne) od kojih svaka soba ima zasebno kupatilo, nezavisnu terasu, aircondition, roletne, interfon vezu sa sestrinskom sobom kao i telefon (lokal), LCD televizor, noćno svetlo iznad svakog kreveta, pomoćnih elemenata i drugih pratećih stvari.

Raspolažemo sa preko 40 specijalnih profesionalnih ELEKTRIČINIH BOLNIČKIH KREVETA veoma pogodnih za polupokretna ili nepokretna lica. Većina kreveta opremljena je ANTIDEKUBITNIM DUŠECIMA. Objekat poseduje veliki višenamenski LIFT. Sobe su maksimalno termički izolovane a prozori i vrata su od PVC materijala. Vrata soba i kupatila, koja su prilagođena za upotrebu teško pokretnim korisnicima, su odgovarajuće širine za nesmetani prolazak INVALIDSKIH KOLICA što dodatno olakšava nepostojanje pragova.