Usluge

Cenovnik

Uslove koje smo obezbedili svim stanarima i posvećenost koju pružamo kvantitativno su iskazani u trenutno važećem cenovniku. 

Dom za stara lica „Elizabeta“ pruža najbolju moguću uslugu svojim korisnicima i uvek je spreman da Vam izađe u susret. Sve cene su informativnog karaktera i uvek je moguće dogovoriti detalje, budite slobodni da nas oko svakog eventualnog pitanja kontaktirate.

Tačna cena nakon prijemne procene socijalnog radnika.

Dođite i uverite se u odnos kvaliteta i cena naših usluga.

Pozovite nas na 064/659-6731

Društveni život

Zauzima značajno mesto u našem domu i sačinjava ga skup aktivnosti od kojih izdvajamo neke:

Zajedničke šetnje obližnjim obalama Dunava, redovni izleti do značajnih kulturoloških lokacija u i van grada, sa obezbeđenim grupnim prevozom.

Organizovane sadnje baštenskog cveća i druge kreativne aktivnosti u prirodi, proslave rodjendana, godišnjica i drugih značajnih datuma, druženje uz zabavne igre kao što su šah, domine, karte i drugo, čitanje poezije i romana, druženje sa decom u saradnji sa lokalnim vrtićima, zabava uz prisustvo animatora kao i drugih aktivnosti po želji i izboru, sa osvrtom na individualne afinitete korisnika u zavisnosti od starosne dobi i intelektualnog nivoa.

 

Kuhinja poseduje HACCP sertifikat

 

Dom poseduje sopstvenu kuhinju za pripremu čak pet obroka dnevno (tri glavna obroka i dve užine) uvek od svežih namirnica čija se nabavka vrši svakodnevno.

Velika sala za ručavanje i dnevni boravak je veoma komforna prostorija opremljena i nameštena tako da u njoj svi korisnici mogu provoditi slobodno vreme. Za dijabetičare i osobe sa posebnim potrebama primenjuje se odgovarajući način ishrane po programu NUTRICIONISTE

 

Medicinske usluge

Prestižni Dom za stare „Elizabeta“ pruža vrhunske medicinske usluge od strane stručnog medicinskog osoblja (medicinskih sestara i tehničara, negovateljica i fizioterapeuta). Medicinsko osoblj je brižljivo birano i obučeno da u svakom trenutku odgovori na najosetljivije potrebe svakog korisnika ponaosob.

Dajemoveliki akcenat na negu naših korisnika u cilju sprečavanja dekubita, saniranja postojećih (kod ležećih pacijenata), poboljšanja zdravstvenog stanja i unapređenje postojećih potencijala.

Za kvalitet zdravstvenih usluga zadužen je lekar specijalista opšte medicine koji dva puta nedeljno obavlja velike vizite a za svaku vrstu konsultacija i podrške medicinskom osoblju i srodnicima je na raspolaganju svakodnevno, lekar internista (vizite i konsultacije više puta godišnje), lekar fizijatar (vizite i konsultacije više puta godišnje) uz vrhunske fizioterapeute, lekar psihijatar (više puta godišnje).

Uverite se u kvalitet naših usluga.